DURF

MET ZELFVERTROUWEN EN UITSTRALING MEER IMPACT

Het ontbreekt je soms aan durf om je babbelzieke buurvrouw te onderbreken en haar te zeggen dat je nu echt geen tijd hebt?

Je vindt het heel lastig om iets te weigeren aan een collega?

Ingaan tegen een chef durf je al helemaal niet want wat zullen de gevolgen zijn?

Je doet heel wat dingen tegen je zin omdat je anderen niet durft te vertellen wat je echt voelt of denkt?

In de coaching gaan we op zoek naar wat jou tegenhoudt om direct te communiceren met anderen en leer je assertief voor jouw belangen opkomen terwijl je ook rekening houdt met de ander. Je leert jezelf beter kennen, je verstevigt jouw sociale en communicatieve vaardigheden waardoor je met meer zelfvertrouwen in situaties stapt en meer voldoening en plezier beleeft in jouw contact met anderen.

TALENTEN LATEN SCHITTEREN

In de coaching staan we stil bij jouw unieke combinatie van passie, talent en carrièrewensen zodat je antwoorden krijgt op je vragen wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik. We werken samen een actieplan uit zodat je opnieuw zinvol verder aan de slag kan.

Je hebt het gevoel dat er meer in jou zit maar je kan dit niet echt laten zien op de werkvloer?

Je zou heel graag beter presteren maar je twijfelt of dit echt wel haalbaar is?

De job waarin je zit voelt te eng en je zou heel graag iets anders willen gaan doen maar je weet niet wat?

Je droomde er altijd van om …. (piloot, leerkracht, kok, tuinman, algemeen directeur…)te worden, maar dat heb je lang geleden opgegeven?

GEDURFD LEIDERSCHAP VOOR BEVLOGEN MEDEWERKERS

De motivatie bij jouw medewerkers staat op een laag pitje en je wil hier verandering in brengen

Je wil draagvlak creëren en medewerkers meekrijgen in een verandertraject

Rechtstreekse en constructieve feedback geven vind je belangrijk maar het lukt je niet altijd om de juiste dingen gezegd te krijgen

Je wil krachtiger en creatief leidinggeven in een snel veranderende omgeving en zaken concreet benoemen zodat je het verschil kunt maken

In de coaching maken we een figuurlijke foto van jouw leiderschapscapaciteiten en zoeken hoe deze aan te wenden of te versterken om binnen jouw organisatie en jouw team de nodige dynamiek en motivatie aan te wakkeren. Je leert hoe je het verschil kan maken in lastige situaties door je kwetsbaarheid te tonen, de realiteit onder ogen te zien en ja, ook risico te nemen.