Single Blog

image description

Bright at Work, een inspirerend bedrijf voor coaching, training en consulting naar meer flow, werkgoesting en enthousiasme ging van start op 1 oktober 2018.

 Japan als inspiratie en klankbord

In september 2018 bezocht ik voor de eerste keer Japan. Via literatuur had ik mij al verdiept in een aantal Japanse principes zoals Shinrin Yoku of bosbaden, Kintsugi of het perfecte imperfecte en Ikigai of geluk ervaren vanuit je levensmissie… Visies en ideeën waarin ik mijn eigen overtuiging en aanpak herken: ik geloof dat elk individu over potentieel beschikt dat nog onontgonnen is en dat kan gestimuleerd worden door de juiste prikkels en een aangepaste omgeving. Als we werken vanuit onze talenten en sterktes bloeien we open en ervaren we voldoening en plezier.

Een kopje koffie staat altijd klaar

Wil jij meer werkvreugde? Ben je op zoek hoe je je sterker kan opstellen t.o.v. anderen? Wens je meer effect te halen uit jouw inspanningen? Vraag vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek aan via het contactformulier en de eerste stap naar de verandering die jij wil is gezet! Of om het met de woorden van Marc Winn te zeggen: ‘Een kopje koffie kan het verschil maken!’

  • SHARE
  • TWEET
  • PIN